Perzik amandelstrudels

Porties: 24 Stuks
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 425 gr perziken
  • 60 gr amandelschaafsel
  • 60 gr sultana's
  • 1 el bruine suiker
  • 12 vel filodeeg
  • 100 gr boter
  • kaneel

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180°C (hetelucht 165°C) en vet de muffinvormen in.
  • Meng de kleingesneden perziken met de amandelsnippers, sultana's en de bruine suiker.
  • Bestrijk een vel filodeeg met gesmolten boter en leg hierop een ander vel.
  • Snij dit in vieren en vervolgens ieder stuk opnieuw in vieren.
  • Herhaal dit met de andere vellen filodeeg.
  • Leg 4 vierkantjes in steeds een iets andere hoek in elke muffinbakje en bak ze 10 minuten.
  • Doe dan 1 eetlepel van de vulling in de deegbodempjes, strooi hierover wat kaneel en bak de taartjes in 5-10 minuten goudbruin.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Fruit / Gebak