Puttanesca saus

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1200 gram tomaat uit blik
  • 70 gram tomatenpuree
  • 1 grote ui
  • 4 tenen knoflook geperst
  • 50 gram olijven in stukjes
  • 50 gram kappertjes
  • 46 gram ansjovis blik uitgelekt en gepureerd
  • 2 eetlepel(s) Italiaanse kruiden
  • 1 eetlepel(s) peterselie
  • snufje cayennepeper

****

  • 50 gram olijven gehalveerd
  • basilicum gescheurd
  • Parmezaan

Ook nodig:

Instructies

  • Doe alles tot aan **** in de slowcooker, roer goed door en gaar 7-8 uur op laag.
  • Voeg aan het einde van de gaartijd de olijven en basilicum toe.

Notities / Tips / Wijnadvies

Heerlijk over pasta met parmezaanse kaas
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Saus / Slowcooker
Land van herkomst Italië
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch