Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Instructies
- Verwarm de grill van de oven voor.
- Snijd de lente-uitjes in ringetjes.
- Halveer de avocado’s, verwijder de schil en pit en snijd de avocadohelften in plakjes. Besprenkel deze met citroensap.
- Bedruppel de geitenkaas met honing en strooi hierop wat tijm.
- Klop olie, azijn en mosterd door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
- Roer de ringetjes lente-ui hierdoor.
- Meng de dressing met de sla.
- Verdeel de sla over 4 borden.
- Leg de stukken geitenkaas op een stuk bakpapier op een rooster.
- Gril de bovenkant tot deze zacht begint te worden en licht kleurt.
- Verdeel de plakken avocado over de salade
- Strooi de walnoten erover.
- Leg de plakken geitenkaas erop.