Supseli levrek

(baars met groenten)
Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 roodbaars
  • 1 ½ theelepel zout
  • peper
  • 1 ui
  • 2 aardappels
  • 3 wortelen in stukjes van 1 1/2 cm
  • 1 paprika
  • 2 knoflook
  • citroensap
  • 3 eetlepel(s) peterselie

Instructies

  • Snijd de vis dwars in stukken van 2 1/2 cm en bestrooi ze met zout en peper.
  • Doe alle groenten met de knoflook in een grote koekenpan met zoveel water, dat ze onder staan.
  • Voeg zout toe en stoof alles 15 minuten.
  • Leg de vis op de groenten, sluit de pan en stoof alles nog ± 30 minuten of tot de vis gaar is.
  • Leg de vis in een schaal met de groenten eromheen.
  • Besprenkel hem met citroensap en garneer met peterselie.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Vis
Land van herkomst Cyprus