Sweet chili wok roll met kip en cashewnoten

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

Instructies

  • Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden.
  • Voeg een scheutje olie toe en wok de kipreepjes 3 minuten.
  • Wok vervolgens de prei 2 minuten mee.
  • Roer er vervolgens de wortelreepjes en ca. 6 eetlepels woksaus door en wok nog 1 minuut.
  • Besprenkel de wok rolls met wat water en verwarm 20 seconden per wok roll of 1 minuut voor alle wok rolls tegelijkertijd op 750 watt in de magnetron.
  • Of warm ze aan beide kanten op in een hete koekenpan.
  • Hak de cashewnoten grof en schep ze met de koriander door de sweet chilikip en de groenten.
  • Schep de sweet chilikip op de wok rolls en rol ze op.
  • Leg ze op de borden.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveertip:

Zet voor een extra lekker smaakje Conimex Seroendeng op tafel en geef
er Atjar Taugé bij om naar eigen smaak toe te voegen.

Variatietip:

Vervang Woksaus Thaise Sweet Chili door Woksaus Japanse Teriyaki Honing. En maak een salade van reepjes ijsbergsla in plaats van wortel.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Gevogelte / Hoofdgerechten / Kip / Noten
Land van herkomst Oosters