Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
er Atjar Taugé bij om naar eigen smaak toe te voegen.
Ingrediënten
- Conimex Wok Olie
- 300 g kipreepjes
- 400 g gesneden prei
- 200 g wortelreepjes
- Conimex Woksaus Thaise Sweet Chili
- 1 pak Conimex Wok Rolls
- 3 eetlepels cashewnoten
- 2 eetlepels fijngehakte koriander
Instructies
- Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden.
- Voeg een scheutje olie toe en wok de kipreepjes 3 minuten.
- Wok vervolgens de prei 2 minuten mee.
- Roer er vervolgens de wortelreepjes en ca. 6 eetlepels woksaus door en wok nog 1 minuut.
- Besprenkel de wok rolls met wat water en verwarm 20 seconden per wok roll of 1 minuut voor alle wok rolls tegelijkertijd op 750 watt in de magnetron.
- Of warm ze aan beide kanten op in een hete koekenpan.
- Hak de cashewnoten grof en schep ze met de koriander door de sweet chilikip en de groenten.
- Schep de sweet chilikip op de wok rolls en rol ze op.
- Leg ze op de borden.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Zet voor een extra lekker smaakje Conimex Seroendeng op tafel en geefer Atjar Taugé bij om naar eigen smaak toe te voegen.