Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 500 g rundergehakt
- 1 eetlepel zonnebloemolie
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 2 theelepel chilipoeder
- 2 theelepel gemalen komijn djinten
- mespuntje paprikapoeder
- versgemalen peperzout
- 6 taco’s
- reepjes ijsbergsla
- 125 ml zure room
- 6 eetlepels geraspte belegen kaas
- potje tacosaus
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Bak het gehakt rul in de hete zonnebloemolie.
- Pel de ui, snipper deze en bak 2 minuten met het gehakt.
- Voeg de geperste teentjes knoflook toe en de kruiden.
- Leg de tacoschelpen met de open kant naar boven op bakpapier 3 minuten in het midden van de oven.
- Haal ze uit de oven en schep in iedere schelp een paar eetlepels van het gehaktmengsel.
- Verdeel er reepjes sla, toefjes zure room en geraspte kaas over.
- Serveer de tacosaus er apart bij.