Verwarm de oven voor op 200°C en bekleed de bakplaat met wit bakpapier.
Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing.
Bak het gehakt in een droge koekenpan in ± 3 minuten rul.
Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in ringetjes.
Voeg de bosui en de Fajita Seasoning mix met water volgens de gebruiksaanwijzing toe en bak het al omscheppend ± 7 minuten op matig vuur.
Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in reepjes.
Meng de rijst met het gehakt en de tomaat.
Roer een gladde saus van de zure room en de pesto.
Bestrijk de tortilla's met dit mengsel en verdeel het warme rijstmengsel erover.
Verdeel hierover de salsasaus en de kaas, rol de tortilla's op en steek ze met satéprikkers vast.
Bak de tortilla's ± 15 minuten in het midden van de oven.
Rol de tortilla's gedeeltelijk in het bakpapier en eet ze uit het vuistje.