Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- ½ eetlepel Mexicaanse kruiden
- 1 eetlepel limoensap
- 3 eetlepels olijfolie extra vierge met knoflook en chilipeper
- 250 g kalkoenborstfiletreepjes
- ½ gele paprika
- 4 eetlepels zure room
- ½ pakje tomato frito tomatenbasissaus
- 4 tortilla's gehalveerd
Instructies
- In kom kruiden, limoensap en olie tot marinade roeren.
- Omscheppen met kalkoenreepjes en 15 minuten laten staan.
- Paprika in 4 lange, dunne repen snijden.
- Paprika, zure room en tomatensaus in schaaltjes overdoen.
- Gourmetpannetje verhitten en kalkoenreepjes met marinade al omscheppend 5 minuten bakken.
- Na 3 minuten wat paprikareepjes erdoor scheppen en meebakken.
- Als vlees bruin en gaar is, 1-2 eetlepels tomatensaus toevoegen en laten sudderen tot vocht verdampt is.
- Intussen onder gourmetgrill tortilla even verwarmen.
- Kalkoenreepjes op tortilla scheppen.
- Wat zure room erop scheppen en oprollen.