Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 2 uien
- 1 blikje kidneybonen
- 2-3 eetlepel(s) zonnebloemolie
- 1 bak tofu roerbak pittig gekruid 200 g
- 1 zak Nederlande roerbakmix 400 g
- 1 zak wrap tortilla's 280 g
- ½ pot milde salsasaus à 260 ml
- 1 zakje geraspte kaas 25+ licht pittig, 100 g
Instructies
- Uien pellen en snipperen.
- Bonen laten uitlekken.
- In wok olie verhitten en tofu 3 minuten roerbakken.
- Uien en groenten erbij scheppen en nog 5 minuten roerbakken.
- Bonen toevoegen en nog 2 minuten verwarmen.
- Tortilla's volgens gebruiksaanwijzing verwarmen.
- Salsa door groentemengsel scheppen.
- Tortilla; s op vier diepe borden leggen.
- Groentemengsel erover verdelen en met kaas bestrooien.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met groene salade.