Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 kg rundvlees in blokjes gesneden
- 2 kopjes Grove Bulgur
- 4 el. zonnebloemolie
- 2 eetlepel(s) boter
- 4 kopjes vlees
- 1 kop kikkererwten
- ½ kopje krenten
Instructies
- Plaats het vlees in een pot.
- Roer tot dat de sappen worden opgenomen.
- Voeg kokend water toe om het vlees te bedekken.
- Verlaag het vuur nadat het water is gekookt.
- Voeg, nadat het water is opgenomen, 2 eetlepels boter en zout toe.
- Roer het voor een tijdje.
- Voeg 2 el boter toe en roer het bulgur erin.
- Voeg voorgekookte kikkererwten en krenten toe.
- Roer het voor een korte tijd.
- Voeg 2 kopjes vlees, 2 kopjes water toe, kook pilaf op laag vuur (gebruik 4 kopjes vlees als je dat wilt).
- Dek de gekookte pilaf papieren handdoek af en laat het rusten gedurende 15 - 20 minuten.