Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 250 gram witte stevige vis in blokjes bijv kabeljauw
- 1 kleine groene paprika in blokjes
- 1 kleine rode paprika in blokjes
- ananas stukjes
- prikkertjes
Marinade:
- 180 gram gesmolten boter
- 2 el kleingesneden dille
- 1 - 2 teentjes knoflook
- 1 ½ el kleingesneden peterselie
- 2 tl citroensap
Instructies
- Rijg de vis afwisselend met rode paprika, groene paprika en evt de ananas aan prikker.
- Eindig met vis.
- Meng de ingrediënten voor de marinade
- (als boter hard wordt, laat deze dan in magnetron of pannetje even smelten, of gebruik vloeibare boter).
- Schenk de marinade over de visspiesjes minimaal 1 uur van tevoren. (kan 1 dag van tevoren).
- Keer ze minstens eenmaal.
- Bak de spiesjes in 10 minuten in voorverwarmde oven van 180 graden.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer warm.
Ook lekker als bbq gerecht.
Ook lekker als bbq gerecht.