Vistaart 2

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 5 plakjes bladerdeeg diepvries pak à 450 g
  • 1 courgette
  • 2 eetlepels boter of margarine
  • 100 ml witte wijn
  • 1 pakje kabeljauwfilet diepvries 200 g
  • 4 eieren M
  • 3 eetlepels melk
  • 2 bakjes roze garnalen à 125 g

Instructies

  • Bladerdeeg laten ontdooien volgens gebruiksaanwijzing.
  • Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4.
  • Courgette wassen en in blokjes snijden.
  • In braadpan boter verhitten en courgette ca. 5 minuten zachtjes bakken.
  • Wijn en kabeljauw toevoegen, aan kook brengen en ca. 3 minuten stoven.
  • Eieren loskloppen met melk, zout en peper.
  • Taartvorm invetten en bekleden met bladerdeeg.
  • Courgette-vismengsel en garnalen over bodem verdelen.
  • Eieren erover schenken.
  • Taart in midden van oven in ca. 35 minuten gaar bakken.

Notities / Tips / Wijnadvies

Lekker met komkommersalade.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hartige taart / Hoofdgerechten / Vis