Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 5 plakjes bladerdeeg diepvries pak à 450 g
- 1 courgette
- 2 eetlepels boter of margarine
- 100 ml witte wijn
- 1 pakje kabeljauwfilet diepvries 200 g
- 4 eieren M
- 3 eetlepels melk
- 2 bakjes roze garnalen à 125 g
Instructies
- Bladerdeeg laten ontdooien volgens gebruiksaanwijzing.
- Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4.
- Courgette wassen en in blokjes snijden.
- In braadpan boter verhitten en courgette ca. 5 minuten zachtjes bakken.
- Wijn en kabeljauw toevoegen, aan kook brengen en ca. 3 minuten stoven.
- Eieren loskloppen met melk, zout en peper.
- Taartvorm invetten en bekleden met bladerdeeg.
- Courgette-vismengsel en garnalen over bodem verdelen.
- Eieren erover schenken.
- Taart in midden van oven in ca. 35 minuten gaar bakken.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met komkommersalade.