Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 st kalfsrollade
- 1 blikje tonijn 150 gr. netto gewicht uitgelekt
- 4 st ansjovis
- 5 el mayonaise
- citroensap
- 1 el kappertjes
- 20 gram boter
- 1 el olijfolie
- 8 st kerstomaatjes
- rucola
Instructies
- Zet alle ingredienten klaar.
- Verhit de olie in een braadpan.
- Braad de rollade rondom bruin.
- Zet het vuur lager en laat de rollade zachtjes garen tot een kerntemperatuur van 58 à 60 graden.
- Haal uit de pan en laat afkoelen.
- Open het blikje tonijn en laat uitlekken.
- Doe de tonijn in een kom en prak fijn.
- Doe de ansjovis erbij en prak deze ook fijn.
- Voeg de mayonaise toe en wat druppels citroensap.
- Roer het geheel goed door elkaar.
- Snijd de rollade in plakjes.
- Verdeel deze over de borden en lepel er de saus op.
- Garneer met de kappertjes, rucola en kerstomaatjes