Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Meng in een schaal 2 eetlepels olie met 2 eetlepels chilisaus, komijn, koriander, knoflook en citroensap.
Wentel de rosbieflapjes door de marinade zodat ze rondom bedekt zijn.
Laat de smaken afgedekt op een koele plek 30 minuten intrekken.
Snijd de tomaten in dikke plakken en bestrooi de bovenkant met zout, peper en 1 eetlepel olie.
Rooster de wraps per twee op de barbecue of in een grillpan totdat ze lichtbruin zijn.
Houd ze warm onder aluminiumfolie op een bord.
Rooster de rosbief en tomaatplakken 1 minuut per kant op een hete barbecue.
Snijd de rosbief in repen.
Bestrijk de wraps met houmous en verdeel de veldslamelange erover.
Leg de rosbief en tomaat op de sla.
Vouw de zijkanten van de tortilla's losjes dicht en steek ze vast met prikkers, zodat de wraps gemakkelijk uit de hand gegeten kunnen worden.
Wijnadvies:
Deze wrap met houmous en rosbiefmarinade past goed bij een frisse rosé, zoals een Grenache.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Wrap met Houmous en Rosbiefmarinade