Wrap met Houmous en Rosbiefmarinade
Equipment
- Barbecue (optioneel)
Ingrediënten
- 3 eetlepels olie
- 2 eetlepels zoete chilisaus
- ½ eetlepel gemalen komijn
- ½ eetlepel gemalen koriander
- 2 teentjes knoflook fijngehakt
- 2 eetlepels citroensap
- 2 schaaltjes rosbief à la minute
- 2 vleestomaten
- 4 wrap tortilla's
- 1 pot houmous 240 g
- 1 zak veldslamelange 100 g
Instructies
- Meng in een schaal 2 eetlepels olie met 2 eetlepels chilisaus, komijn, koriander, knoflook en citroensap.
- Wentel de rosbieflapjes door de marinade zodat ze rondom bedekt zijn.
- Laat de smaken afgedekt op een koele plek 30 minuten intrekken.
- Snijd de tomaten in dikke plakken en bestrooi de bovenkant met zout, peper en 1 eetlepel olie.
- Rooster de wraps per twee op de barbecue of in een grillpan totdat ze lichtbruin zijn.
- Houd ze warm onder aluminiumfolie op een bord.
- Rooster de rosbief en tomaatplakken 1 minuut per kant op een hete barbecue.
- Snijd de rosbief in repen.
- Bestrijk de wraps met houmous en verdeel de veldslamelange erover.
- Leg de rosbief en tomaat op de sla.
- Vouw de zijkanten van de tortilla's losjes dicht en steek ze vast met prikkers, zodat de wraps gemakkelijk uit de hand gegeten kunnen worden.