Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Instructies
- Rooster de pijnboompitjes zonder olie of boter, daarna laten afkoelen.
- Rasp de Parmezaanse kaas.
- Maak het knoflookteentje schoon en snijd doormidden.
- Doe de pijnboompitjes, basilicum en knoflook in een kom en maal dit met een staafmixer.
- Voeg beetje bij beetje olijfolie toe en mix dit goed: de pesto moet niet te droog worden maar ook niet te olieachtig.
- Snijd de kipfilet in reepjes (of gebruik vleeswarenplakjes kipfilet pikant).
- Bestrooi de kip met peper en zout en bak krokant in olijfolie, daarna laten afkoelen.
- Verwarm de wraps zoals op de verpakking staat.
- Besmeer de wraps met de pesto. Verdeel kipfilet in het midden van de wrap en rol daarna de wrap op. Verpak in huishoudfolie en leg het voor 2 uur in de koelkast.
- Verwijder de folie en snijd de wraps in gelijke rolletjes.
Notities / Tips / Wijnadvies
De hoeveelheden ingrediënten zijn bij benadering, dit moet je gewoon proberen naar je eigen smaak.
Pesto over? Je kunt de pesto een paar dagen in een gesloten bakje in de koelkast bewaren.