Zalm en Kabeljauw met Groenten

Zalm en Kabeljauw met Groenten

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 moten zalm
  • 4 stukken kabeljauw
  • ¼ knolselder
  • 1 prei
  • 2 wortelen
  • 4 takjes selder
  • Korianderkorrels
  • Citroensap
  • dl water
  • 1 laurierblaadje
  • 1 takje tijm
  • 1 teentje knoflook
  • 2 eetlepels gehakte peterselie
  • Peper
  • Zout

Instructies

  • Was en snijd alle groenten in julienne.
  • Zet het water in een ruime kookpot op het vuur en voeg alle groenten toe, samen met tijm,
  • laurier, knoflook en koriander.
  • Laat de groenten 30 à 40 minuten trekken op middelhoog vuur en kruid het geheel goed.
  • Werk af met wat citroensap.
  • Pocheer de stukjes vis in de groentebouillon gedurende ongeveer 6 à 8 minuten.
  • Serveer de vis in een diep bord met veel groenten en bestrooi met gehakte peterselie.
  • Serveer met gekookte aardappelen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Vis / Zalm