Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 6 aardappels
- 150 gram inktvis in ringetjes
- 100 gram garnalen
- 100 gram mosselen gekookt en gepeld
- Bosje bieslook gehakt
- Bosje rucola gehakt
- 2 rode pepers gesnipperd
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepel citroensap
- Zout en peper naar smaak
Instructies
- Kook de aardappels in de schil, pel ze en snijd ze in grove stukken.
- Meng de olijfolie, citroensap, rode pepers, zout en peper naar smaak met de aardappelstukken.
- Laat dit mengsel een kwartier marineren.
- Roerbak ondertussen de inktvis, garnalen en mosselen gedurende vijf minuten en voeg dit toe aan de gemarineerde aardappels.
- Laat het geheel een half uur afkoelen en meng dan voorzichtig de bieslook en rucola erdoor.
- Schep de salade voor het serveren even om.
Notities / Tips / Wijnadvies
Voeg een vleugje verse citroenschil toe voor een extra verfrissende smaak. Serveer de salade gekoeld voor een optimale ervaring.