Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 hele vis
- 2 teentjes knoflook uitgeperst
- 1 stuk gemberwortel geraspt
- 2 eetlepel(s) bruine suiker
- 2 eetlepel(s) azijn
- 2 eetlepel(s) vissaus
- 1 tomaat in stukjes
- 2 wortelen in stukjes
- 1 paprika in stukjes
- ½ theelepel chilipoeder
Instructies
- Fruit de knoflook, gember en chilipoeder gedurende drie minuten.
- Voeg de suiker toe, de azijn en de vissaus en verhit nog twee minuten.
- Voeg alle overige ingrediënten toe, behalve de vis, en een deciliter water en kook dit geheel een kwartier zachtjes.
- Maak de vis schoon en maak 4 inkepingen aan beide kanten.
- Vul deze met de saus.
- Gril de vis ongeveer 10 minuten aan elke kant.