Rode kool met appel, tutti-frutti en amandelen

Rode kool met appel, tutti-frutti en amandelen

Porties: 3
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • deciliter appelsap
  • ½ zakje tutti frutti Royalty, zakje à 250 g, in stukjes
  • 1 pot Rode kool met stukjes appel Hak 700 g
  • 1 mespunt kruidnagel gemalen
  • 2 eetlepel amandelen geschaafde Dr. Oetker, geroosterd

Instructies

  • Breng in een steelpan de appelsap tegen de kook aan en stoof de tutti frutti hierin ± 15 minuten.
  • Voeg de rode kool met appel aan de tuttifrutti toe en warm het al omscheppend door.
  • Breng op smaak met kruidnagel.
  • Bestrooi met de amandelen.

Notities / Tips / Wijnadvies

Lekker met gestoofd rundvlees en gekookte aardappeltjes.

Wijnadvies:

Timara Merlot Cabernet sauvignon
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Bijgerecht / Fruit / Groenten
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch