Roerbak met quorn en Thaise groenten

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 3 eetlepel(s) arachideolie
  • 1 ui gesnipperd
  • 2 eetlepel(s) verse koriander fijngehakt
  • 2 teentjes knoflook gesnipperd
  • 1 rode peper ontzaad en in ringetjes
  • 2 pakjes Quorn Stukjes naturel
  • 2 zakken Thaise roerbakgroenten 400 g
  • 1 kuipje Korma voor bloemkool Conimex
  • 1 pakje romige kokosmelk à 200 ml Conimex
  • 50 g ongezouten cashewnoten

Instructies

  • Verhit de olie in een wok en fruit de ui met de knoflook en de peper op een halfhoog vuur goudgeel en glazig.
  • Bak de quornstukjes 5 minuten op een hoog vuur mee.
  • Voeg de roerbakgroenten toe en bak ze al omscheppend 5 minuten.
  • Schep de korma en de kokosmelk erdoor.
  • Breng alles aan de kook.
  • Bestrooi de roerbak met de cashewnoten en de koriander.
  • Lekker met mihoen.

Notities / Tips / Wijnadvies

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Roerbakken / Wokken / Vleesvervangers
Land van herkomst Thailand
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch