Roerbakgroenten met mie en een ketjap-sherrysaus
Ingrediënten
- 1 eetlepel(s) olie
- 1 prei in ringen
- 100 gram taugé
- 1 gesnipperde ui
- 200 gram witte kool in reepjes
- 1 rode paprika in ruitjes
- 100 gram peultjes
- 1 rode peper in dunne ringetjes / zaadjes verwijderd
- 3 eetlepel(s) ketjap
- 3 eetlepel(s) Japanse sojasaus
- 11/2 eetlepel(s) sherry
- 150 gram gare mihoen
- 3 eetlepel(s) koriander fijngehakte
Instructies
- Verhit in een wok of pan met dikke bodem de olie.
- Roerbak de groenten na elkaar in een wok in enkele minuten tot beetgaar.
- Vermeng de ketjap, sojasaus en sherry.
- Wel de mie volgens de gebruiksaanwijzing gaar.
- Schep in de wok de mie en de groenten om en laat ze doorwarmen.
- Breng op smaak met het sausje en de koriander.
- Ook lekker met reepjes roergebakken biefstuk.