Roerei met groenten en kaas

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 scharreleieren
  • peper
  • zout
  • 3 eetlepel(s) olijfolie traditioneel
  • 400 g Italiaanse roerbakgroenten
  • 1 rode paprika in stukjes
  • 250 g kastanjechampignons in plakjes
  • 2 eetlepel(s) aardappelmix Italiaanse kruiden
  • 100 g jong belegen geraspte kaas

Instructies

  • Klop de eieren met 4 eetlepels water en peper en zout los.
  • Verhit 2 eetlepels van de olie en bak de roerbakgroenten met de paprika en de champignons al omscheppend beetgaar.
  • Schep de aardappelmix erdoor.
  • Verhit de rest van de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag, schenk het eimengsel in de pan en draai de pan.
  • Bak het eimengsel al roerende met een houten spatel totdat al het ei net gestold is.
  • Schep de groenten op een platte schaal en verdeel het roerei erover.
  • Bestrooi met de kaas en het bieslook.
  • Lekker met gekookte krielaardappeltjes in schil.

Notities / Tips / Wijnadvies

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Bijgerecht / Ei