Roergebakken andijvie

Porties: 4 personen
Bereidingstijd: 20 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 250 gram eiermie
  • 400 gram andijvie
  • 2 pakjes quorn stukjes a 175 gr.
  • 4 eetlepel(s) ketjap manis
  • 2 uien
  • 3 eetlepel(s) sesamolie
  • 1 eetlepel(s) sesamzaad
  • zout
  • peper

Instructies

  • Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing
  • Quorn vermengen met 3 el ketjap.
  • Uien pellen en snipperen.
  • In wok olie verhitten.
  • Uien ca. 1 min. roerbakken.
  • Quorn toevoegen en ca. 5 min. roerbakken.
  • Andijvie toevoegen en op hoog vuur in ca. 2 min. roerbakken.
  • Sesamzaad erover strooien en op smaak brengen met zout en peper en rest van ketjap.
  • Serveren met mie

Voedingswaarden

Calories: 425 kcal | koolhydraten: 56 g | Protein: 21 g | Vet: 13 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Mie / Roerbakken / Wokken
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch