Roergebakken groenten met vegetarische schijf
Ingrediënten
- 5 eetlepel zonnebloemolie
- 4 vegetarische Javaanse schijven
- 1 ui gesnipperd
- 2 teentjes knoflook gesnipperd
- 400 g Chinese roerbakgroenten
- 2 eetlepel Wokmix Indisch
- 1 eetlepel sojasaus
- 1 deciliter tuinkruidenbouillon van een tablet
- 200 g taugé
Instructies
- Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de Javaanse schijven aan beide kanten bruin en gaar.
- Verhit gelijktijdig de rest van de olie in een wok en fruit de ui met de knoflook al omscheppend ± 3 minuten.
- Voeg de roerbakgroenten en de wokmix toe en bak alles al omscheppend 3 minuten.
- Schep de sojasaus, de bouillon en de taugé erdoor en verwarm alles al omscheppend totdat de taugé beetgaar is.
- Serveer de groenten met de Javaanse schijf.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met pandan- of witte rijst, kroepoek en atjar.