Roergebakken lamsvlees met Mexicaanse kruiden

Porties: 2
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 kleine ui
  • 1 kleine groene paprika
  • 200 gram lamsbout zonder been
  • 2 theelepels pittige Mexicaanse kruiden McCormick
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 4 eetlepels Salsa de la casa mild Calvé
  • 6 takjes verse koriander

Instructies

  • Pel de ui en snijd hem in dunne ringen.
  • Snijd de paprika in smalle reepjes.
  • Snijd het vlees in reepjes en bestrooi het met de Mexicaanse kruiden.
  • Verhit de olie in een wok of koekenpan, bak de ui en de paprika ± 3 minuten en schep ze uit de pan.
  • Bak in dezelfde olie het vlees ± 3 minuten, voeg de ui en de paprika weer toe en bak alles al omscheppend nog ± 2 minuten.
  • Schep er de salsa door en knip de koriander erboven fijn.
  • Lekker met maïskoekjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Lamsvlees / Vlees