Roergebakken lamsvlees met Mexicaanse kruiden
Ingrediënten
- 1 kleine ui
- 1 kleine groene paprika
- 200 gram lamsbout zonder been
- 2 theelepels pittige Mexicaanse kruiden McCormick
- 2 eetlepels olijfolie
- 4 eetlepels Salsa de la casa mild Calvé
- 6 takjes verse koriander
Instructies
- Pel de ui en snijd hem in dunne ringen.
- Snijd de paprika in smalle reepjes.
- Snijd het vlees in reepjes en bestrooi het met de Mexicaanse kruiden.
- Verhit de olie in een wok of koekenpan, bak de ui en de paprika ± 3 minuten en schep ze uit de pan.
- Bak in dezelfde olie het vlees ± 3 minuten, voeg de ui en de paprika weer toe en bak alles al omscheppend nog ± 2 minuten.
- Schep er de salsa door en knip de koriander erboven fijn.
- Lekker met maïskoekjes.