Roergebakken mie met ei en boontjes
Ingrediënten
Instructies
- ook de mie volgens de aanwijzingen op het pak.
- Wel de groenten uit het pakje Mix voor Chinese mie in 1 dl kokend water.
- Verhit 2 eetlepels van de olie in een wok en roerbak de ui met de knoflook 5 minuten op een halfhoog vuur.
- Voeg de boontjes toe en bak ze 5 minuten al omscheppend mee.
- Voeg de gewelde groenten toe en bak ze 2 minuten mee.
- Klop intussen de eieren met 3 eetlepels water en peper en zout los en bak er in de rest van de olie een omelet van.
- Voeg de roerbakmie, de kruiden uit het pakje mix en de sojasaus aan de groenten toe en roerbak alles op een hoog vuur.
- Bestrooi het gerecht met de koriander.
- Rol de omelet op, snijd hem in reepjes en verdeel die over het gerecht.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met een tomatensalade met rode uiringen.