Roergebakken vis met krieltjes

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 11/2 dl bakolie
  • 1 theelepel sambal oelek
  • 1 zak minikrieltjes
  • 1 zak Californische roerbakmix
  • ½ komkommer
  • 250 gram verse zalmfilet
  • 250 gram verse kabeljauwfilet
  • zout peper

Instructies

  • Verhit 1/2 dl bakolie in een wok en roer de sambal hierin los.
  • Roerbak de minikrieltjes ± 4 minuten in de bakolie met sambal en roerbak de roerbakgroenten 3 minuten mee.
  • Was de komkommer en schil hem dik.
  • Snijd de schillen in repen en roerbak ze 2 minuten mee.
  • Schep dan alles op een schaal en houd het onder aluminiumfolie warm.
  • Snijd de zalmfilet en de kabeljauwfilet in repen.
  • Verhit de rest van de olie in de wok en frituur de vis in kleine porties gaar.
  • Verdeel de groenten over de borden, leg de vis erop en bestrooi het gerecht met zout en peper.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Vis
Land van herkomst Nederland