Roergebakken vis met krieltjes
Ingrediënten
- 11/2 dl bakolie
- 1 theelepel sambal oelek
- 1 zak minikrieltjes
- 1 zak Californische roerbakmix
- ½ komkommer
- 250 gram verse zalmfilet
- 250 gram verse kabeljauwfilet
- zout peper
Instructies
- Verhit 1/2 dl bakolie in een wok en roer de sambal hierin los.
- Roerbak de minikrieltjes ± 4 minuten in de bakolie met sambal en roerbak de roerbakgroenten 3 minuten mee.
- Was de komkommer en schil hem dik.
- Snijd de schillen in repen en roerbak ze 2 minuten mee.
- Schep dan alles op een schaal en houd het onder aluminiumfolie warm.
- Snijd de zalmfilet en de kabeljauwfilet in repen.
- Verhit de rest van de olie in de wok en frituur de vis in kleine porties gaar.
- Verdeel de groenten over de borden, leg de vis erop en bestrooi het gerecht met zout en peper.