Roergebakken witlof

Roergebakken witlof

AllerHande februari 2000 / snel te maken
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 6 struikjes witlof
  • 2 eetlepel(s) olijfolie
  • ½ eetlepel(s) suiker
  • 1 eetlepel(s) oestersaus
  • versgemalen peper

Instructies

  • Witlof wassen, schoonmaken en droogdeppen.
  • Struikjes in reepjes snijden.
  • In wok olie verhitten.
  • Witlof op halfhoog vuur ca. 3 minuten roerbakken.
  • Suiker erdoor roeren en laten smelten.
  • Oestersaus toevoegen en op halfhoog vuur erdoor scheppen.
  • Op smaak brengen met peper.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Bijgerecht / Roerbakken / Wokken
Land van herkomst Wereldkeuken