Roergebakken woknoedels met garnalen

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 pak Conimex woknoedels à 248 g
  • 600 g panklare broccoli in kleine roosjes
  • zout
  • 3 eetlepel(s) wokolie Conimex
  • 1 ui in partjes
  • 1 teentje knoflook gesnipperd
  • 300 g gepelde garnalen
  • ½ flesje Conimex woksaus five spices

Instructies

  • Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Kook de broccoli 5 minuten in water met zout.
  • Spoel de broccoli in een vergiet onder koud stromend water af en laat de groente goed uitlekken.
  • Verhit de olie in een wok en roerbak de ui met de knoflook al omscheppend 3 minuten.
  • Voeg de broccoli toe en bak alles al omscheppend 5 minuten.
  • Schep de afgegoten noedels, de garnalen en de woksaus erdoor en verwarm alles al omscheppend.

Notities / Tips / Wijnadvies

Lekker met kroepoek en atjar.
Wijnadvies:
Hardys Stamp Riesling Gewurtraminer
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Mie / Vis / Zeevruchten