Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 750 gram runder riblap
- 2 eetlepel(s) azijn
- 3 eetlepel(s) olijfolie
- 1 theelepel oregano
- 2 tenen knoflook geperst
- 1 ui
- 2 blikjes tomaat
- 150 ml runderbouillon
- 100 ml rode wijn
- peper & zout
**
- 2 eetlepel(s) maizena aangemaakt met wat water
- 2 mozzarella
- verse basilicum
Instructies
- Meng de azijn, olijfolie en oregano en smeer het vlees aan beide kanten hiermee in.
- Laat dit 10 minuten intrekken.
- Doe alle ingrediënten tot aan ** in de slowcooker.
- 7-8 uur op laag.
- Haal het vlees uit de saus en trek het uit elkaar met twee vorken.
- Roer de aangemaakte maizena in de saus en doe daarna het vlees terug in de slowcooker. Gaar nog 30 minuten op hoog om de saus te binden.
- Serveer met de verse basilicum en blokjes mozzarella.