Romeins draadjesvlees

Romeins draadjesvlees

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 750 gram runder riblap
  • 2 eetlepel(s) azijn
  • 3 eetlepel(s) olijfolie
  • 1 theelepel oregano
  • 2 tenen knoflook geperst
  • 1 ui
  • 2 blikjes tomaat
  • 150 ml runderbouillon
  • 100 ml rode wijn
  • peper & zout

**

  • 2 eetlepel(s) maizena aangemaakt met wat water
  • 2 mozzarella
  • verse basilicum

Instructies

  • Meng de azijn, olijfolie en oregano en smeer het vlees aan beide kanten hiermee in.
  • Laat dit 10 minuten intrekken.
  • Doe alle ingrediënten tot aan ** in de slowcooker.
  • 7-8 uur op laag.
  • Haal het vlees uit de saus en trek het uit elkaar met twee vorken.
  • Roer de aangemaakte maizena in de saus en doe daarna het vlees terug in de slowcooker. Gaar nog 30 minuten op hoog om de saus te binden.
  • Serveer met de verse basilicum en blokjes mozzarella.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Slowcooker / Vlees