Romige kabeljauwschotel

Romige kabeljauwschotel

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 pak kabeljauwfilet diepvries, 400 g
  • 2 rode uien
  • 3 eetlepel(s) zonnebloemolie
  • 1 duopak aardappelschijfjes 700 g
  • 1 pak tuinerwten extra fijn diepvries, 450 g
  • 1 kuipje cuisine knoflook & fijne kruiden 245 g

Instructies

  • Kabeljauw in magnetron bij 900 watt in 4 minuten laten ontdooien en in stukken snijden.
  • Uien pellen en snipperen. In hapjespan olie verhitten.
  • Aardappelschijfjes 10 minuten bakken.
  • Laatste 2 minuten uien toevoegen en bruinbakken.
  • Erwten volgens gebruiksaanwijzing verwarmen.
  • Boursin aan aardappels toevoegen en al roerend op heel zacht vuur verwarmen.
  • Kabeljauw en erwten voorzichtig erdoor scheppen en nog 2 minuten verwarmen.
  • Kabeljauw-aardappelschotel over vier borden verdelen
————————————————————————————————–
Recept categorieën Groenten / Hoofdgerechten / Vis
Land van herkomst Nederland