Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 500 gram gehakt
- 1 kleine ui gesneden
- 2 teentjes knoflook geperst
- ¼ of meer theelepel chilipoeder
- klein blikje 200 ml tomaten creme soep
- 200 ml passata
- 200 gram kidneybonen blik
- 200 gram zwarte bonen blik
- 400 gram tomaat blik
- ½ witte kool
- ½ liter groentebouillon
***
- 200 gram maïs blik
- 100 gram cream cheese
- 100 ml kookroom
Instructies
- Bak het gehakt kort op het fornuis en giet het vrijgekomen vet af.
- Doe het gehakt samen met alles tot aan *** in de slowcooker en gaar 6-7 uur op laag.
- Voeg na de kooktijd de mais, cream cheese en kookroom toe en gaar nog 30 minuten.
Notities / Tips / Wijnadvies
Heerlijk met wat geraspte kaas erover en nacho's erbij!