Romige schorseneren met varkensfiletlapjes

snel te maken
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 varkensfiletlapjes
  • zout
  • peper
  • 1 zak aardappelkroketjes diepvries 450 g
  • 2 potten schorseneren à 580 ml
  • 1 bekertje crème fraîche 125 ml
  • 30 g boter of margarine
  • ½ zakje peterselie verse à 30 g
  • frituurvet

Instructies

  • Frituurvet verhitten tot 180 °C.
  • Varkensfiletlapjes bestrooien met zout en peper.
  • Aardappelkroketjes frituren volgens gebruiksaanwijzing.
  • Intussen schorseneren afgieten.
  • Crème fraîche in pan schenken.
  • Schorseneren toevoegen en zachtjes verwarmen.
  • Boter verhitten in koekenpan.
  • Varkensfiletlapjes in ca. 7 minuten rondom bruin en gaar bakken.
  • Peterselie fijnhakken en schorseneren garneren met peterselie.
  • Filetlapjes serveren met aardappelkroketjes en romige schorseneren.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Groenten / Hoofdgerechten / Varkensvlees / Vlees