Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 kg aardappels vastkokend
- 2 schaaltjes roodbaarsfilet à ca. 225 g
- 2 tomaten
- 1 zakje bieslook verse 25 g
- 2 bekertjes Griekse yoghurt à 150 ml
- 1½ zak sperziebonen gebroken à 500 g
Instructies
- Aardappels schillen, halveren, wassen en in ca. 20 minuten met zout gaar koken.
- Oven voorverwarmen op 175 °C of gasovenstand 3.
- Ovenschaal invetten.
- Roodbaarsfilet in ovenschaal leggen en bestrooien met zout en peper.
- Tomaten schoonmaken en in plakken snijden.
- Tomaatplakken op vis leggen.
- Bieslook fijn knippen en door yoghurt roeren.
- Yoghurt over vis schenken en in het midden van de oven in ca. 15 minuten gaar laten worden.
- Sperziebonen in ca. 7 minuten beetgaar koken.
- Vis serveren met gekookte aardappels en sperziebonen.