Romige Roomkaasletters met Knapperige Crostini
Equipment
Ingrediënten
- 1 stokbrood
- 2 eetlepels olijfolie
- 735 gram roomkaas
- 75 gram rucola slamelange
- 4 eetlepels honing-mosterddressing
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Snijd het stokbrood schuin in dunne plakken.
- Leg de plakken brood op een bakplaat en bestrijk ze met olijfolie.
- Bak de crostini’s in het midden van de oven gedurende 10-12 minuten, tot ze goudgeel en knapperig zijn.
- Roer de roomkaas los in een kom en voeg naar smaak peper toe.
- Schep de roomkaas in de spuitzak en spuit op acht kleine borden de eerste letter van de naam van de tafelgenoten.
- Meng in een grote kom de rucolasalade met de honing-mosterddressing.
- Voeg naar smaak zout en peper toe.
- Leg een mooie, hoge toef sla bovenop de kaasletters en leg de crostini’s ernaast.
Notities / Tips / Wijnadvies
Een lichte, frisse witte wijn zoals een Sauvignon Blanc past goed bij dit gerecht.
Voedingswaarden
Calories: 290 kcal | koolhydraten: 22 g | Protein: 6 g | Vet: 20 g