Rotolo di frittata al tonno

Rotolo di frittata al tonno

Omeletrolletjes met tonijn / Licht, kan ruim van te voren klaargemaakt worden en wordt koud geserveerd. Bovendien heb je zelf de keuze om het te serveren als kleine snack, als voor- of tussengerecht of zelfs als hoofdgerecht.
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 5 eieren
  • blik tonijn 120 gr
  • een paar blaadjes icebergsla
  • 1 eetlepel mayonaise
  • ½ eetlepel tomatenketjup
  • verse bieslook
  • peper & zout

Instructies

  • Kluts de eieren met peper & zout en bak hiervan 2 dunne omeletten en laat deze afkoelen.
  • Meng de uitgelekte tonijn met de tomatenketjup, mayonaise en fijngeknipte bieslook tot een smeuïge massa en maak af met peper & zout.
  • Houd een paar takjes bieslook achter voor de decoratie.
  • Besmeer de omeletten met het tonijnmengsel en bedek ze met icebergsla.
  • Rol de omelet strak op en omwikkel deze met huishoudfolie. Bewaar ze tot het serveren in de koelkast.

Serveren:

  • Snij de omelet in de gewenste stukken.
  • Gebruik indien nodig cocktailprikkers.
  • Decoreer met sprietjes bieslook.

Notities / Tips / Wijnadvies

Gevulde omelet als zomers hoofdgerecht? Doe er dan een frisse salade bij.
Heerlijk met een glas witte wijn of een zomerse rosé
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Ei / Wraps
Land van herkomst Italië