Runderpie met Guinness

Porties: 6
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1300 gram runderlappen
  • 3 stengels bleekselderij gesneden
  • 200 gram kastanjechampignons gesneden
  • 4 rode ui
  • 4 tenen knoflook
  • 250 gram winterpeen
  • 250 ml Guinness**

Variatie 1

  • 400 gram krieltjes

Variatie 2

Ook nodig:

Instructies

  • Doe alles t/m ** in de slowcooker. Voor variatie 1 de aardappels ook al toevoegen
  • 8 uur op de laagste stand
  • Na de kooktijd het vlees uit elkaar trekken.
  • Variatie 1 is nu klaar om te serveren

Variatie 2

  • Oven voorverwarmen op 190 graden
  • Doe het vlees en de saus in een ovenschaal
  • Dek deze af met het bladerdeeg, waar je van een aantal plakjes een lap ter grootte van de schaal hebt gerold, en strooi er gerapste kaas overheen. 
  • Prik wat gaatjes in het bladerdeeg. 
  • Nog 30 minuten in de oven. 

Notities / Tips / Wijnadvies

Lekker met bv pommes duchesses.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Slowcooker / Vlees