Rundvlees gestoofd in Guinness bier

Rundvlees gestoofd in Guinness bier

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 900 gram runderlappen
  • 100 gram wortel
  • 2 stengels bleekselderij
  • 1 grote ui gesneden
  • 3 takjes verse tijm
  • 1 laurierblad
  • 2 takjes peterselie
  • 1 theelepel mosterd
  • 2 theelepel suiker
  • 2 eetlepels tomatenpuree
  • 500 ml guinness bier
  • peper & zout
  • Ook nodig:
  • Keukentouw
  • Slowcooker

Instructies

  • Van peterselie, tijm en laurierblad een bundeltje maken met keukentouw.
  • Doe dit met het vlees in de cooker.
  • Voeg alle andere ingredienten toe.
  • Even mengen.
  • Zorg dat het meeste vlees onder het vocht staat.
  • 8 uur op de laagste stand.
  • Na het koken het kruidenbundeltje verwijderen.

Notities / Tips / Wijnadvies

Lekker met aardappelpuree, appelmoes en bv doperwten of sperziebonen
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Slowcooker / Vlees