Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 900 gram runderlappen
- 100 gram wortel
- 2 stengels bleekselderij
- 1 grote ui gesneden
- 3 takjes verse tijm
- 1 laurierblad
- 2 takjes peterselie
- 1 theelepel mosterd
- 2 theelepel suiker
- 2 eetlepels tomatenpuree
- 500 ml guinness bier
- peper & zout
- Ook nodig:
- Keukentouw
- Slowcooker
Instructies
- Van peterselie, tijm en laurierblad een bundeltje maken met keukentouw.
- Doe dit met het vlees in de cooker.
- Voeg alle andere ingredienten toe.
- Even mengen.
- Zorg dat het meeste vlees onder het vocht staat.
- 8 uur op de laagste stand.
- Na het koken het kruidenbundeltje verwijderen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met aardappelpuree, appelmoes en bv doperwten of sperziebonen