Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 kg hacheevlees
- 15 gram boter
- 2 kleine ui gesneden
- 2 teentjes knoflook geperst
- 3 eetlepel(s) bloem
- 400 ml rode wijn
- 250 ml runderbouillon
- 1 eetlepel(s) tomatenpuree
- peper & zout
Ook nodig:
Instructies
- Braad het hacheevlees aan alle kanten bruin en leg het in de ingevette slowcooker.
- Smelt de boter in de pan waarin het vlees is aangebraden en bak hierin de ui glazig.
- Voeg de knoflook toe en roerbak dit 1 minuut.
- Voeg de bloem toe en roer dit ong 2 minuten goed door elkaar.
- Voeg de wijn en bouillon toe, samen met de tomatenpuree en roer dit glad.
- Laat dit op hoog vuur even indikken en giet de saus daarna over het vlees.
- 7-8 uur op laag.
Notities / Tips / Wijnadvies
Heerlijk met aardappelpuree en rode kool!