Russische koolrolletjes
Ingrediënten
Instructies
- Maak 12 grote bladeren van de kool los.
- Breng in een pan ruim water met zout aan de kook, kook de koolbladeren ± minuten, spoel ze in een vergiet met koud water af en laat ze uitlekken.
- Meng het gehakt, het ei, het paneermeel, de komijn, zout en peper in een kom door elkaar.
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Spreid de koolbladeren uit, verdeel er het gehaktmengsel over en rol de koolbladeren tot ronde pakketjes op.
- Vet een ovenschotel dik in en leg er de rolletjes in.
- Verhit de olie in een koekepan en bak de ui zachtjes ± 3 minuten.
- Roer de tomaat en de wijn erdoor, breng op smaak met zout en peper en schenk de saus over de koolpakketjes.
- Dek de schaal met aluminiumfolie af en stoof de pakketjes in het midden van de oven in ± 40 minuten gaar.