Sajoer tjampoer met wok noedels en gekruide tofu
Ingrediënten
- 2 eieren
- 1 zak Conimex Wok Noedels 250 g
- Conimex Wok Olie
- 1 pakje Sofine Tofu reepjes licht gekruid
- 1 wokgroentepakket 800 g
- 2 bakje Conimex Boemboe voor Sajoer Tjampoer
- 1½ l groentebouillon poeder of tabletten
- 3 eetlepel koriander fijngehakte
Instructies
- Kook de eieren in ruim kokend water 8 minuten.
- Laat ze onder de koude kraan schrikken en pel ze.
- Breng in een ruime pan een flinke laag water (met wat zout of ketjap) aan de kook.
- Voeg de noedels toe en kook deze in ca. 2 minuten gaar.
- Trek de noedels na 1 minuut koken uit elkaar.
- Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken.
- Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden.
- Voeg een scheutje olie toe en roerbak de tofu ca. 3 minuten.
- Voeg de roerbakgroenten toe en wok deze 2 minuten mee.
- Voeg vervolgens de boemboe en de bouillon toe.
- Breng de soep al roerende aan de kook.
- Laat dit 2 minuten pruttelen.
- Halveer de eieren.
- Schep bergjes noedels in 4 grote kommen, schep de soep erop, leg er een half ei bij en strooi de koriander erover.