Sambal Goreng djagoeng

gekruiden mais met gehakt en paprika
Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 blik maïs
  • 200 gram gehakt h.o.h.
  • 3 rode paprika's 's in blokjes
  • 1 ui fijngesneden
  • 1 teen knoflook fijngehakt
  • 1 stukje trassi
  • zout
  • nootmuskaat
  • peper

Instructies

  • Het blikje maïs laten uitlekken.
  • Fruit in wat olie de uien, trassi, knoflook en de paprika (i.p.v. 3 rode kan ook 2 rode en 1 groene of 2 groene en 1 rode) tot dat de uien bruin zijn.
  • Doe er het gehakt bij en maak af met de kruiden.
  • Het gehakt moet rullig zijn voordat de maïs er als laatste bij gaat.
  • Serveer dit gerecht bij warme witte rijst.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Basisrecept / Bijgerecht / Varkensvlees
Land van herkomst Indonesië