Sambal Goreng taotjo met garalen en tahoe

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 blok tahoe in blokjes van 1 cm
  • 1 fijngesneden paprika
  • 1 gesnipperde ui
  • 2 tenen knoflook gesnipperde
  • 1 theelepel trassi
  • 1 theelepel laos
  • 1 blaadje(s) salam
  • 50 gram garnalen gepelde
  • ½ blik taotjo
  • 1 theelepel suiker

Instructies

  • Blokjes tahoe in de olie lichtbruin bakken en laten uitlekken.
  • Taotjo fijn wrijven.
  • Ui, knoflook, trassi en laos fijnwrijven en met de salam fruiten in hete olie.
  • Paprika, taotjo, garnalen en tahoe toevoegen en 15 à 20 min. laten sudderen.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Basisrecept / Bijgerecht
Land van herkomst Indonesië