Sannie’s Knoflook Champignons

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 350 gram kleine champignons schoongeborsteld
  • 1 sjalotje klein gesnipperd
  • 1 rode peper klein gesneden
  • 4 teentjes knoflook geplet en klein gehakt
  • 1 theelepel paprika poeder
  • 1 theelepel kerriepoeder
  • ½ bos(jes) platte peterselie klein gehakt
  • 1 flinke scheut knoflook-chili olie
  • versgemalen peper naar smaak
  • zout naar smaak

Instructies

  • Fruit de sjalot, de rode peper en de knoflook in een flinke scheut olie (laat de knoflook niet verbranden of donker worden, dan wordt hij bitter!)
  • Voeg de champignons toe en roerbak even kort mee.
  • Doe het paprikapoeder en kerriepoeder erbij en roerbak op hoog vuur tot de champignons bruin zijn.
  • Doe de peterselie erbij als de champignons lekker donker zijn en roerbak dat nog een minuutje mee..
  • Voeg vers gemalen zwarte peper en zout naar smaak toe.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Bijgerecht
Land van herkomst Nederland
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch