Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 350 gram kleine champignons schoongeborsteld
- 1 sjalotje klein gesnipperd
- 1 rode peper klein gesneden
- 4 teentjes knoflook geplet en klein gehakt
- 1 theelepel paprika poeder
- 1 theelepel kerriepoeder
- ½ bos(jes) platte peterselie klein gehakt
- 1 flinke scheut knoflook-chili olie
- versgemalen peper naar smaak
- zout naar smaak
Instructies
- Fruit de sjalot, de rode peper en de knoflook in een flinke scheut olie (laat de knoflook niet verbranden of donker worden, dan wordt hij bitter!)
- Voeg de champignons toe en roerbak even kort mee.
- Doe het paprikapoeder en kerriepoeder erbij en roerbak op hoog vuur tot de champignons bruin zijn.
- Doe de peterselie erbij als de champignons lekker donker zijn en roerbak dat nog een minuutje mee..
- Voeg vers gemalen zwarte peper en zout naar smaak toe.