Scampi's met fetakaas

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 kleine ui
  • 0,6 dl witte wijn
  • 700 gram tomaat
  • 2 eetlepels peterselie
  • ½ oregano
  • ½ rode peper
  • ¼ theelepel zout
  • 500 gram gepelde scampi's
  • 60 gram Feta
  • 2 eetlepels basilicum

Instructies

  • Kook de ui met de wijn in een steelpan tot de ui glazig is.
  • Voeg de tomaten, peterselie, oregano, rode peper en zout toe en laat 10
  • minuten sudderen.
  • Voeg de scampi's toe en kook tot ze roze zijn, ongeveer 2-3 minuten.
  • Voeg de kaas toe en laat die smelten.
  • Besprenkel met verse basilicum en dien op.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Kaas / Vis / Zeevruchten
Land van herkomst Griekenland