Scampi’s met fetakaas

      Reacties uitgeschakeld voor Scampi’s met fetakaas

Scampi's met fetakaas

Categorie met kaas, met vis, Zeevruchten
Keuken Griekenland
porties 4
Auteur Astrid Veltman

Wat gaat er in

  • 1 kleine ui
  • 0,6 dl witte wijn
  • 700 gr tomaat
  • 2 eetlepels peterselie
  • 1/2 oregano
  • 1/2 rode peper
  • 1/4 theelepel zout
  • 500 gr gepelde scampi's
  • 60 gr Feta
  • 2 eetlepels basilicum

Hoe maak ik het klaar

  • Kook de ui met de wijn in een steelpan tot de ui glazig is.
  • Voeg de tomaten, peterselie, oregano, rode peper en zout toe en laat 10
  • minuten sudderen.
  • Voeg de scampi's toe en kook tot ze roze zijn, ongeveer 2-3 minuten.
  • Voeg de kaas toe en laat die smelten.
  • Besprenkel met verse basilicum en dien op.