Shoarma

Shoarma

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 500 gram in smalle reepjes gesneden varkensfilet
  • 1 eetlepel kerrie
  • ½ eetlepel kaneel
  • ½ eetlepel paprikapoeder
  • 1 theelepel zwarte peper
  • ½ theelepel kruidnagelpoeder
  • ½ theelepel gemberpoeder
  • wat nootmuskaat
  • 1 theelepel majoraan
  • 2 eetlepels olie
  • zout

Instructies

  • Schep de kruiden, de olie en wat zout door het vlees en zet het een nacht koel weg.
  • Schep het vlees de volgende dag in een ingevette ovenschaal en schuif die op een rooster 10 cm onder de grill.
  • Laat het vlees 3 minuten grilleren, schud het om en laat het nog eens 3 minuten grilleren.
  • Herhaal dit nog tweemaal.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Varkensvlees