Recepten

Sla wraps gevuld met Aziatisch gehakt

 

Sla wraps gevuld met Aziatisch gehakt

Sla wraps gevuld met Aziatisch gehakt

Recept categorieën Rundvlees, Vlees, Wraps
Land van herkomst India

Van wie is dit recept: Hetty van Es
Deel dit recept op jou Facebook Pin dit recept

Print dit recept

---------------------------------------------------------------------------------------------

Ingrediënten:

optioneel:

Bereidingswijze:

  • Maak de slablaadjes schoon en dep ze droog, doe dit voorzichtig zodat ze niet scheuren.
  • Verwarm in een grote koekenpan de plantaardige olie op een hoog vuur.
  • Voeg de paprika en ui toe en bak dit 3 minuten.
  • Voeg dan ook de gehakt toe en bak nog eens 5 minuten, breek onder het bakken de gehakt in kleine stukjes.
  • Giet na 5 minuten bakken het vet uit de pan en zet de koekenpan weer op een iets lager vuur.
  • Breng op smaak met zout en peper.
  • Voeg vervolgens de knoflook, sojasaus, hoisinsaus, chili saus, gember, rijstwijn azijn en honing toe.
  • Kook dit totdat de saus is ingedikt, ongeveer 3-4 minuten.
  • Voeg tenslotte de lente-ui toe.
  • Doe het gebakken vlees vervolgens in een grote kom en zet de sla bladeren klaar.
  • Lepel het vlees in de sla bladeren en serveer.
  • Garneer eventueel met reepjes komkommer en wortel.

---------------------------------------------------------------------------------------------



Deel dit lekkers op Facebook Pin dit recept
Print dit recept