Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 rode paprika
- 300 g panklare broccoli
- 2 eetlepels boter of margarine
- 280 g kipkaaspunt crispy diepvries
- 2 zakjes aardappelpuree à la minute pak à 3 zakjes
- Instructies:
Instructies
- Maak de paprika schoon en snijd het kapje eraf.
- Snijd de paprika vervolgens in dunne reepjes.
- Kook de broccoli in een bodempje water gedurende ongeveer 8 minuten tot ze gaar zijn.
- Smelt de boter in een koekenpan en bak de kipkaaspunten gedurende ongeveer 6 minuten bruin.
- Keer ze halverwege om.
- Breng ½ liter water aan de kook en roer het pureepoeder erdoorheen volgens de instructies op de verpakking.
- Leg de kipkaaspunten als ‘dak’ bovenaan vier borden en maak er met de aardappelpuree de ‘muren’ onder.
- Maak van de paprikareepjes een ‘deur’ en een ‘raam’.
- Leg de gekookte broccoli als ‘struiken’ en ‘bomen’ om het kipkasteel heen.
- Serveer direct en laat de kinderen genieten van dit smakelijke kipkasteel met een groene tuin!
Notities / Tips / Wijnadvies
Voedingswaarden
Calories: 420 kcal | koolhydraten: 30 g | Protein: 20 g | Vet: 25 g | Zout: 1.5 mg | Sugar: 5 g