Tijgerbroodje met Appel en Kaas
Ingrediënten
- 1 sneetje tijgerbrood
- ¼ appel
- Halvarine
- 1 eetlepel appelstroop
- Plakjes jong belegen kaas of Hollandse geitenkaas
Instructies
- Rooster het sneetje tijgerbrood.
- Schil intussen de appel en snijd hem in dunne schijfjes.
- Bestrijk het geroosterde sneetje brood dun met halvarine en appelstroop.
- Verdeel de plakjes kaas over het brood en leg hierop de schijfjes appel.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Dit heerlijke ontbijtbroodje met appel en kaas zou goed samengaan met een lichte witte wijn zoals een Chardonnay of een fruitige rode wijn zoals een Pinot Noir.Voedingswaarden
Calories: 198 kcal | koolhydraten: 26 g | Protein: 7 g | Vet: 7 g | Zout: 0.7 mg | Sugar: 12 g