Snelle Tortilla Pizza met Geitenkaas en Rucola
Een snelle, lichte en smaakvolle tortilla-pizza met zachte geitenkaas, rucola, olijven en kappertjes. Ideaal als lunch of eenvoudig avondeten.
Ingrediënten
- 100 g zwarte olijven zonder pit
- 150 g zachte geitenkaas Bettine Blanc
- 1 pot Napoletanasaus 260 g
- 1 zakje rucola-sla
- 2 eetlepels kappertjes
- 4 wraptortilla’s
Instructies
- Oven voorverwarmen op 200 ºC of gasovenstand 4.
- Tortilla’s bestrijken met Napoletanasaus.
- Olijven in stukjes snijden.
- Tortilla’s bestrooien met kappertjes en olijfstukjes.
- Pizza’s ca.
- 8 minuten bakken.
- Geitenkaas erboven verbrokkelen.
- Beleggen met blaadjes rucola.
- Pizza nog ca.
- 1 minuut bakken.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Serveer met een frisse salade van cherrytomaatjes en een scheutje olijfolie. Wijnadvies:
Licht gekoelde Sauvignon Blanc of een frisse rosé.
Serveer met een frisse salade van cherrytomaatjes en een scheutje olijfolie. Wijnadvies:
Licht gekoelde Sauvignon Blanc of een frisse rosé.
Voedingswaarden
Calories: 330 kcal | koolhydraten: 32 g | Protein: 12 g | Vet: 18 g | Zout: 1.5 g | Sugar: 4 g