Snelle Tortilla Pizza met Geitenkaas en Rucola

Snelle Tortilla Pizza met Geitenkaas en Rucola

Een snelle, lichte en smaakvolle tortilla-pizza met zachte geitenkaas, rucola, olijven en kappertjes. Ideaal als lunch of eenvoudig avondeten.
Porties: 4
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd: 10 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 100 g zwarte olijven zonder pit
  • 150 g zachte geitenkaas Bettine Blanc
  • 1 pot Napoletanasaus 260 g
  • 1 zakje rucola-sla
  • 2 eetlepels kappertjes
  • 4 wraptortilla’s

Instructies

  • Oven voorverwarmen op 200 ºC of gasovenstand 4.
  • Tortilla’s bestrijken met Napoletanasaus.
  • Olijven in stukjes snijden.
  • Tortilla’s bestrooien met kappertjes en olijfstukjes.
  • Pizza’s ca.
  • 8 minuten bakken.
  • Geitenkaas erboven verbrokkelen.
  • Beleggen met blaadjes rucola.
  • Pizza nog ca.
  • 1 minuut bakken.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveertip:

Serveer met een frisse salade van cherrytomaatjes en een scheutje olijfolie.
Wijnadvies:

Licht gekoelde Sauvignon Blanc of een frisse rosé.

Voedingswaarden

Calories: 330 kcal | koolhydraten: 32 g | Protein: 12 g | Vet: 18 g | Zout: 1.5 g | Sugar: 4 g
————————————————————————————————–
Recept categorieën Bijgerecht / Groenten / Hoofdgerechten / Noten / Tortilla
Land van herkomst Internationaal
Jaargetijde: Alle Jaargetijden
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch